Asennuspalvelu

Asennamme ilma- ja maalämpö­pumput ammatti­taitoisesti koh­teeseesi!

Ilma- ja maalämpö­pumppu säästää tehokkaasti lämmitys­kustannuksissa. Ilmalämpö­pumpun sijainti talossa on merkit­tävä tekijä talon koko lämmityksen kannalta, joten asennukseen kannattaa valita ammattilainen.

Kanssamme yhteis­työtä tekevillä asennus­liikkeillä on TUKES:in hyväk­symät kylmäaine- ja sähkö­luvat. Myös omilla työnteki­jöillämme on asiaan­kuuluvat luvat. Asennuksillamme on aina kahden vuoden takuu, joten voit luottaa ammattimaiseen työn jälkeen.

Ilmalämpöpumpun asennuksen myötä saat vakiona seinätelineen tai maajalustan. Myös korottavan kivijalkatelineen saaminen on mahdollista. Kourujen väreinä on valkoinen, ruskea tai punainen, joista valkoinen on vakio asennus­tarvikkeissa.
Jokaisesta asennuksesta tehdään asennus­pöytäkirja ja kirjallinen takuu­todistus.Lämpö­pumppujen huolto­palvelut

Valtuutettu huolto­liike

Jämptijuttu Oy on Thermian, Toshiban, Mitsubishin, Panasonicin ja LG:n ilmalämpö­pumppujen valtuutettu huoltoliike. Merkki­huollolla varmistat aina merkkikohtaisten ongelmien ja puhdistus­tapojen sekä oikeiden varaosien yhteen­sopivuuden lämpö­pumppusi kanssa.
Huollamme myös muualta ostetut lämpö­pumput, teemme mm. antureiden vaihdot, kylmä-aineiden lisäykset ym.
Meiltä saat myös kilpailukykyisen määräaikais­huolto­sopimuksen, jonka avulla varmistat ympäri­vuotisen, täydellisen toimivuuden lämpöpumpullesi!

Huollamme lämpöpumppuja Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla

Huollamme lämpöpumppusi aikataulusi mukaan. Kerromme  jo etukäteen mitä huolto tulee arviolta  maksamaan mikäli kone ei ole takuunpiirissä ja näin tiedät sitten minkälainen lasku huollostasi on mahdollisesti tulossa.

Aiheettomista huolto­käynneistä asiakas maksaa todelliset aiheutuneet kustannukset.
Huolto­käynnistä, joka on meiltä pyydetty ja asiakas ei korjausarvion jälkeen korjaus­palvelua halua, maksaa asiakas todelliset aiheutuneet kulut
(ellei jotain muuta järjes­telyä ole erikseen sovittu).

Ota yhteyttä ja kysy lisää