Toshiba lattiamallinen BI-Flow

Lattiamallin muotoilu ja koko mahdollista laitteen sijoittelun esim erkkeriikkunoiden alle tai muihin tiloihin, joihin perinteinen seinälle asennettava malli ei käy. Ras-B10/13/18UFV-E1

Toshiba lattiamallinen BI-Flow

Laitteen ominaisuudet mahdollistavat ns. bi-flow toiminnon, eli laite puhaltaa lämmintä ilmaa samanaikaisesti sekä ylöspäin että lattiaa pitkin alaspäin. Lattiamallin muotoilu ja koko mahdollistaa laitteen sijoittelun tiloihin, joihin perinteinen seinälle asennettava malli ei käy.

Ilmansuodatuksen säätömahdollisuus tuo todellista mukavuutta asuinrakennuksen sisäilmaan. Toshiban ilmastointilaitteilla hyvä sisäilmanlaatu on taattu. Tehokkaiden ilmankäsittely- ja suodatustoimintojen avulla laitteet suodattavat ilmasta pölyn, hajut, virukset, bakteerit sekä allergeenit.

Tehokkaan kaksoisrotaatiokompressorin ansiosta nämä laitteet mahdollistavat nopean ja tarkan lämpötilansäädön ja jopa 40-50% energiasäästön fixed-speed-laitteidiin verrattuna. Kompressori takaa maksimaalisen energiatehokkuuden eri olosuhteissa.

Kokoluokka

  • B10 noin 100 neliötä
  • B13 noin 120 neliötä
  • B18 noin 150 neliötä
  • Jokaiseen edellämainittuun kokoluokkaan saat myyjältämme tarkemmat  tiedot ulkoyksikön valintaan, sopii myös multi-split yksiköihin.

Hinta: Alkaen 1790 € + perusasennus 600 €